A Huawei táblagépeket adományoz az UNESCO bangladesi versenyének győzteseinek

A kínai technológiai óriás, a Huawei táblagépeket adományozott az ENSZ Oktatási, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) Banglades által a 2021-es pedagógusok világnapja alkalmából rendezett verseny nyerteseinek.

A versenyen különböző hátterű tanárok vettek részt, akik videókon keresztül mutatták be innovatív megközelítéseiket a COVID-19 világjárvány kihívásaival való megbirkózáshoz.

A beérkezett pályaművek közül 20 tanárt választottak ki a pályázat nyertesének, és mindegyiküket a Huawei által adományozott táblagépekkel jutalmazták a Nemzeti Oktatásirányítási Akadémián kedden tartott ünnepségen.

Az eseményen Zhang Zhengjun, a Huawei Technologies (Bangladesh) Ltd vezérigazgatója beszélt azokról a kihívásokról, amelyeken a bangladesi tanárok mentek keresztül a világjárvány során, és arról, hogy a különböző szervezetek, például a Huawei hogyan léptek fel a tanulás elősegítése érdekében ebben az időszakban.

Beatrice Kaldun, az iroda vezetője és az UNESCO bangladesi képviselője a Huawei vezérigazgatójának véleményét hangoztatta.

Azt mondta, hogy a tanároknak fontos szerepet kell játszaniuk az oktatási rendszer újjáélesztésében a járvány utáni időszakban.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük