Nyílik az első Globális Kerámia Vásárlási Fesztivál fesztivál Jingdezhenben

Az első Globális Kerámia Vásárlási Fesztivál (Global Ceramic Shopping Festival) a tervek szerint 2022. január 1. és január 3. között kerül megrendezésre a Jingdezhen Nemzetközi Kongresszusi és Kiállítási Központban, a kelet-kínai Jingdezhenben, Jiangxi tartományban.

A rendezvényen várhatóan több tízezer kerámiaterméket mutatnak be több száz neves kerámiamárkától különböző országokból, mint például Kína, Németország, Japán, Oroszország stb.

A Jingdezhenben megrendezett első magas színvonalú, nagyszabású, globális kerámiavásárlást népszerűsítő kampányként az esemény újévi különleges ajánlatokkal, valamint a kerámiával kapcsolatos kulturális ismereteket és a kerámiakészítési készségeket magában foglaló interaktív tevékenységeket kínál.

Ezen túlmenően a Nemzetközi Kongresszusi és Kiállítási Központ a Kínai Jingdezhen Nemzetközi Kerámiavásáron egy évelő kiállítást állít fel, azzal a céllal, hogy nyílt platformot alakítson ki a rendszeres globális kerámiakereskedelem számára.

A világhírű „porcelántőkeként” ismert Jingdezhen jelentős erőfeszítéseket tett az üzleti működési költségek csökkentése és a fogyasztói élmény javítása érdekében. Hatékony kereskedelmi, raktárgazdálkodási és ellátási lánc-finanszírozási rendszerek kiépítésével a város egyablakos szolgáltatást kíván nyújtani online koordináció az ipar számára.

A Jingdezhen State Owned Assets Operation and Investment Holding Group Co., Ltd. képviselője szerint. A város folyamatosan fejleszti a kapcsolódó vállalkozásokat, például a vendéglátást és a fazekas műhelyeket, annak reményében, hogy külső fazekas cégeket vonz be, és ösztönözze a helyi vállalkozásokat a szélesebb piac felfedezésére.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük