Kínai-német szupertévé

A Hisense kínai szórakoztatóelektronikai és készülékgyártó, valamint a német optikai technológiát és termékeket gyártó Leica Camera AG nemrégiben technológiai együttműködési megállapodást írt alá Münchenben.

A megállapodás értelmében a két fél elmélyíti az együttműködést, hogy felgyorsítsa az ultrarövid vetítésű lézertévék alkalmazását és népszerűsítését a globális piacokon.

Stratégiai növekedési stratégiájának részeként a Leica a gyorsan fejlődő lézertelevízió-iparra is kiterjeszti tevékenységét – mondta Matthias Harsch, a Leica Camera AG vezérigazgatója. A lézeres TV-rendszerek technológiája és piacvezetőjeként a Hisense ideális partner ahhoz, hogy a nagyfelbontású 4k-s filmgyártásban rejlő lehetőségeket lenyűgöző házimozi-élménybe vigye át – tette hozzá.

“A lézeres TV-ipar vezető szereplőjeként a Hisense elkötelezett a lézer TV új iparágként történő globális fejlesztésének fellendítése mellett, hogy a fogyasztók számára olyan előnyöket biztosítson, mint például a nagyképernyős magával ragadó élmény, a széles színskála, az energiatakarékosság, a környezetvédelem és a szemek óvása.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.