Megkezdődött Csingtaóban a 2021-es SCO Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Kiállítás

 

Hétfőn megkezdődött a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) 2021-es Nemzetközi Befektetési és Kereskedelmi Expó és SCO Csingtao Fórum a Helyi Gazdasági és Kereskedelmi Együttműködésért rendezvénye a kelet-kínai Csingtao kikötővárosban.

A háromnapos rendezvényre több mint 30 országból érkeztek kiállítók, és összesen több mint 1500 vállalat termékei és szolgáltatásai kerülnek online és offline formában kiállításra.

A Kína-SCO helyi gazdasági és kereskedelmi együttműködési bemutatóövezet keretében összesen 20 beruházás került aláírásra 66,8 milliárd jüan összértékben, olyan változatos területeken, mint a kereskedelem, a logisztika, az új energia, a csúcstechnológiás gyártás, a kultúra, a turizmus vagy a hagyományos orvoslás.

Az expó teljes kiállítási területe 21 ezer négyzetméter, melyen helyet kapott többek között 18 országimázs-kiállítás az SCO tagországaiból, kiemelt iparági eredmények, kulcsfontosságú vállalatok termékei, és egy sor iparág termékkiállításai is.

A kínai Általános Vámigazgatás a megnyitó ünnepségen nyilvánosságra hozta a Kína és az SCO országok közötti kereskedelmi indexeket is.

Az expó kedden és szerdán a nagyközönség számára is ingyenesen látogatható.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük