91,1 milliárd dollár értékű projekteket írtak alá a 4. Gyártási Világkonvención

A kelet-kínai Anhui tartomány fővárosában, Hefeiben megtartott negyedik Gyártási Világkongresszuson összesen 703 projekt jelentettek be 582,18 milliárd jüan (körülbelül 91,1 milliárd dollár) összbefektetéssel.

A négynapos esemény, amelynek témája „innovációvezérelt, digitálisan felhatalmazott: a globális feldolgozóipar a magas színvonalú növekedéshez igazodik”, célja a kiváló minőségű gyártás előmozdítása, valamint a Kína és a világ többi része közötti kapcsolatok elmélyítése.

Az egyezményen aláírt projektek között 656 gyártási projekt van 533,49 milliárd jüan befektetéssel. Összesen 167 projektet írtak alá egy-egy több mint 1 milliárd jüan értékű beruházással, és hét projekt értéke meghaladja a 10 milliárd jüant.

Az esemény során hatvanhat új energetikai projektet írtak alá az új energetikai járművek és akkumulátorok területén, valamint 87 információs technológiai projektet 146,37 milliárd jüan, illetve 91,73 milliárd jüan befektetéssel.

A november 19. és 22. között online és offline is megrendezett kongresszuson mintegy 1400 hazai és külföldi képviselő gyűlt össze, köztük külföldi diplomaták, releváns nemzetközi szervezetek tisztviselői, valamint a Global Fortune 500-as cégek felsővezetői a szervezőbizottság szerint.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük