Felavatták a FAW-Volkswagen új technológiai fejlesztési központját

Hétfőn avatták fel a FAW-Volkswagen Automotive Co., Ltd. új technológiai fejlesztési központját Csangcsunban, az északkelet-kínai Jilin tartomány fővárosában.

A több mint 70 000 négyzetméteres alapterületű FAW-Volkswagen Új Fejlesztési Központ (NDC) célja, hogy megerősítse a FAW-Volkswagen innovációs és K+F kapacitását, és segítse felgyorsítani a vállalat elektromos és digitális átalakulásának ütemét.

Az 1 milliárd jüant (körülbelül 155 millió dollárt) meghaladó összberuházású NDC projekt a járművek energiafogyasztását és károsanyag-kibocsátását vizsgáló tesztközpontokból, vezetési rendszerekből, karosszériaelemekből, járműbiztonsági ütközésből és intelligens világítási rendszerből áll, valamint egy műhelyből új energetikai járművek próbagyártására és tesztelésére.

A FAW-Volkswagen a China FAW Group Co., Ltd. és a Volkswagen AG közös személygépkocsi-vállalata. Az 1991-ben alapított vállalat öt gyártóbázissal rendelkezik Kínában. Eladása megalakulása óta meghaladta a 20 millió eladott darabot.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük