Megnyitott a második Starbucks Greener Store Kínában

A Starbucks megnyitotta a második Greener Store-t Kínában, amely megfelel az alacsony energiafogyasztás és a hulladékkezelés új szabványainak.

Az új üzlet Suzhou városában, a kelet-kínai Jiangsu tartományban található. A kínai szárazföld első Starbucks Greener Store-ját tavaly hozták létre Sanghajban.

Minden Starbucks Greener Store-nak meg kell felelnie a Starbucks és a hatósági intézmények által közösen kidolgozott tanúsítási rendszer nyolc szabványának, beleértve az energiatakarékosságot, a vízfogyasztást, a hulladékkezelést és még sok mást. Például a Greener Stores-nak alacsony energiafogyasztású elektromos készülékeket, higanymentes lámpákat és alacsony átfolyású csaptelepeket kell használnia.

A becslések szerint minden Starbucks Greener Store körülbelül 10,57 tonnával csökkenti az éves szén-dioxid-kibocsátást és körülbelül 301,7 tonnával a vízfogyasztást a 2019-ben megnyitott azonos méretű üzletekhez képest.

A Starbucks azt tervezi, hogy idén 60 Greener Store-t épít fel a kínai szárazföldön, és a jövőben fokozatosan népszerűsíti a modellt minden újonnan megnyílt vagy korszerűsített üzletében.

2018-ban a Starbucks bejelentette a „Starbucks Greener Stores” keretrendszert, és kötelezettséget vállalt arra, hogy 2025-ig világszerte 10 000 Greener Store-t tervez, épít és működtet.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük