A PingPong és az AliExpress partnersége

A PingPong globális fizetési platform a közelmúltban partnerséget kötött az AliExpress-szel, a kínai e-kereskedelmi óriás, az Alibaba Group határokon átnyúló e-kereskedelmi platformjával, hogy határokon átnyúló fizetési és beszedési szolgáltatásokat nyújtson – jelentette  a China Securities Journal.

A jelentés szerint a kínai eladók a PingPongot választhatják fizetési módként az AliExpress alkalmazásban. A számlaellenőrzés befejezése után kifizetéseket fogadhatnak tengerentúli értékesítésből, és pénzt vehetnek fel offshore RMB-ben, onshore RMB-ben és más több pénznemben.

Ugyanakkor a PingPong felhasználók hozzáférhetnek a megfelelő szolgáltatásokhoz az „AliExpress platform” kiválasztásával a háttérben, és befejezik a fiókkötést.

„A PingPong-ot eredetileg azzal a szándékkal alapították, hogy segítse az eladókat abban, hogy biztonságosan és kényelmesen megvalósítsák álmaikat a globális kereskedelemről. Ez az egyik fontos előfeltétele az AliExpress és a PingPong közötti együttműködés megkönnyítésének” – mondta Lu Shuai, a PingPong társalapítója.

Ez az együttműködés nemcsak az AliExpress első fizetési partnerségét jelzi egy külső partnerrel, hanem az Alibaba eltökéltségét is bizonyítja a nyitott és mindenki számára előnyös iparági ökoszisztéma-partnerségek előmozdítása iránt. Mindkét fél reméli, hogy összefognak a termékek optimalizálása és a szolgáltatási határok kiterjesztése érdekében, hogy támogassák a kínai eladókat a szélesebb globális piac elérésében és a kínai márka globalizációjának felgyorsításában – tette hozzá Lu.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük