Az Alibaba Cloud labort indít Japánban

Az Alibaba Cloud, a kínai internetes óriás, az Alibaba felhőalapú számítástechnikai ága kedden bejelentette egy digitális transzformációs labor elindítását Japánban, amely a helyi vállalkozásokkal együttműködve kívánja felgyorsítani a digitalizációt.

A Tokióban tartott sajtótájékoztató szerint a laboratórium, amely elsősorban a kiskereskedelmet és a logisztikát célozza meg, célja, hogy innovatív ipari megoldásokat dolgozzon ki a résztvevő tagokkal Japánban.

A program keretében az Alibaba Cloud és technológiai partnerei olyan erőforrásokat biztosítanak, mint a felhőalapú számítástechnika, a mesterséges intelligencia szolgáltatások és az ipari know-how a program tagjai számára szolgáltatásaik frissítéséhez.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy vezető japán vállalatokkal partnerségre léphetünk, hogy ezzel az új kezdeményezéssel a DX-t (digitális átalakulás) és az EX-et (élményátalakítás) támogassuk az ágazatok között” – mondta Unique Song, az Alibaba Cloud Intelligence japán országos menedzsere.

A laboratórium kezdeti tagjai közé tartozik a japán ingatlancég, a Tokyu Land Corporation és a ruházati cég, a TSI Holdings. A japán JP Games játékstúdió és a dél-koreai LaLa Station élő közvetítő cég is csatlakozik technológiai partnerként, hogy technológiai szakértelmüket átadják a tagoknak.

Az Alibaba Cloud szerint a program résztvevői rendszeresen összegyűlnek hálózati eseményekre, technológiai képzésekre és iparági trendek megosztására, hogy inkubálják a következő generációs alkalmazásokat.

A labor, amelyhez a helyi cégek ingyenesen csatlakozhatnak, most már jelentkezhetnek. Az Alibaba Cloud több mint 60 helyi résztvevővel számol az év végéig.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük