Ökológiai mezőgazdasági fórum Datongban

A 10. Kínai Datong Chehe Nemzetközi Ökológiai Mezőgazdasági Fórum augusztus 19-én vette kezdetét Datongban, az észak-kínai Shanhszi tartományban.

„Az ökológiai mezőgazdaság elősegíti a harmonikus vidékfejlesztést” témájú fórumon több mint 200 hazai és tengerentúli jól ismert szakértő, tudós és gyakorló vett részt az ökológiai mezőgazdaság és a vidék revitalizációja terén.

Datong város Lingqiu megye a növénytermesztés fő zónájában található, a kiváló minőségű gabonafélék fontos termelője Kínában.

2013 óta Lingqiu megye az ökológiai mezőgazdaság fejlesztését fontos útnak tekinti a mezőgazdasági kínálati oldal strukturális reformjának előmozdítása és a mezőgazdasági modernizáció megvalósítása érdekében, és aktívan kutatta a mezőgazdasági termelés, az élet és az ökológia integrációját.

Jelenleg a megye 30 000 mu bioélelmiszer-termelő bázist épített ki, ebből 13 biotanúsító bázis, 10 000 mu minősített területtel. Az ökológiai mezőgazdaság teljes kibocsátási értéke elérte az 500 millió jüant.

A Kínai Datong Chehe Nemzetközi Ökológiai Mezőgazdasági Fórumot 2014 óta kilenc egymást követő ülésszakon tartják meg, és évente nagy találkozóvá vált, és az ökológiai mezőgazdaság területén elért élvonalbeli elméleti és technikai vívmányok cseréjének fontos platformja.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük