Gazdasági Fórum Varsóban

A PAIH Business Forum szeptember 4-5-én kerül megrendezésre Varsóban. Ez egy nemzetközi esemény, amelyet a Lengyel Beruházási és Kereskedelmi Ügynökség (PAIH) szervez a kkv-szektor és partnerei – a régiók és fejlesztési intézmények képviselői – számára.

Az idei Fórum mottója: „Az export itt kezdődik”.

Ez a hely azon vállalkozók számára, akik fejlődni szeretnének és új megoldásokat, ötleteket keresnek. Főleg azoknak, akik tervezik vagy már megkezdték a külpiaci terjeszkedést.

A PAIH Business Forum egyedülálló lehetőség arra, hogy több mint 70 külföldi piac szakértőivel személyesen találkozzunk, gyakorlati ismereteket és üzleti kapcsolatokat szerezzünk.

Az egyik vitapanel témája a Belt and Road Initiative (BRI) volt.

A 2013-ban bejelentett BRI továbbra is a jelenlegi kínai hatóságok egyik legismertebb politikai és gazdasági projektje. Mi a helyzete 10 év után, mit ért el a segítségével és milyen lehetőségeket kínál Lengyelország és az Európai Unió országai számára? A BRI körüli vita kiindulópontként szolgál majd a Középbirodalommal folytatott gazdasági együttműködés sajátosságainak megvitatásához, a Kínával folytatott kereskedelem problémáinak és a dinamikusan változó nemzetközi valóságban az üzleti élet kilátásainak azonosításához.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük