Könyv a kínai orvoslás digitális intelligenciájáról

A kínai TCM termékfejlesztő Tasly Pharmaceutical Group Co., Ltd. fehér könyvet adott ki a hagyományos kínai orvoslás (TCM) digitális intelligenciájáról, és egy 2024. május 9-i ipari konferencián bemutatta a kapcsolódó nagy modellt.

A TCM digitális intelligenciája a TCM fejlesztés alapvető útja, amely a kiváló minőségű TCM fejlesztés új minőségi termelőerejét képviseli – mondta Jan Kaicsing, a Tasly Pharmaceutical Group elnöke.

A TCM digitális intelligenciájával kapcsolatos innovációk megvalósítása érdekében, a TCM elméleteket, a klinikai tapasztalatokat és a digitális technológiákat ötvözve, Tasly és a kínai technológiai óriás, a Huawei közösen kifejlesztett egy nagy, gyógynövények digitális intelligenciáját tartalmazó modellt.

Megtudtuk, hogy a nagy modell 38 milliárd paramétert tartalmaz. A szöveges adatok tömeges előképzése, a továbbfejlesztett keresési funkció és a TCM-forgatókönyvek kompatibilitása után az AI-vezérelt nagy modell várhatóan segíteni fogja a kutatókat a TCM-mel kapcsolatos elméleti bizonyítékok jobb összeállításában és összefoglalásában.

Jan elmondta, hogy a vállalat folytatja a nagy modell optimalizálását, hogy új paradigmát építsen ki a TCM kutatás-fejlesztéshez (K+F), és jobban szolgálja a klinikai alkalmazást.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük