Kuangcsouban nemzetközi kiállítást rendeztek a „kettős körforgás” támogatására

 

Elektronikai és elektromos berendezések nemzetközi vására kezdődött hétfőn a dél-kínai Kuangcsouban. A rendezvény témája a hazai kereslet kielégítése és a nemzetközi piac feltérképezése.

A szervezők közleménye szerint több mint 1000 kiállító összesen 60 ezer termékkel képviselteti magát a Kuangcsou Nemzetközi Elektronika és Okoseszközök Expón.

A kiállítás hat szekcióra tagolódik, ezek témája többek között a szórakoztató elektronika, a mobilelektronika, az elektronikus sportjátékok vagy a háztartási gépek. A teljes kiállítási terület meghaladja a 40 ezer négyzetmétert.

A négynapos rendezvényen kiállításra kerülnek az 5G terminál, a hajlítható kijelző, az ultra felbontás és a virtuális valóság szektorok technológiai újításai is.

A kiállítás mellett egy sor fórum és csúcstalálkozó is várja az érdeklődőket olyan témákban, mint a szórakoztató elektronikai iparág vagy a határokon átnyúló e-kereskedelem.

A rendezvény szervezésében részt vett a Kereskedelmi Minisztérium kereskedelemfejlesztési osztálya és a Kínai Nemzetközi Kereskedelmi Tanács kuangcsoui bizottsága is.

Mint a bizottság elnöke, Jang Jung elmondta, az expo célja az intelligens fogyasztói elektronikai termékek piacán bekövetkezett robbanásszerű növekedés kiaknázása az elektronikai cikkek fogyasztásának bővítése és fejlesztése, valamint az úgynevezett „kettős körforgás” érdekében.

A kettős körforgás Kína új fejlődési paradigmája, miszerint a hazai és külföldi piacok egymást erősítik, de a belföldi piacé az elsődleges szerep.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük