165 külföldi intézet vesz részt az idei CIFTIS expón

 

108 ország és régió összesen 165, Kínában működő külföldi intézete jelezte online vagy offline módon történő részvételét a 2021-es Kínai Nemzetközi Szolgáltatáskereskedelmi Vásáron (CIFTIS), amelyre szeptember 2.és 7. között kerül sor – közölte Szun Jao, a Pekingi Önkormányzat Kereskedelmi Hivatalának igazgatóhelyettese.

A részt vevő országok és régiók közül 81 írt alá az együttműködési megállapodást Kínával az Új Selyemút kapcsán, és jelen lesz a szolgáltatáskereskedelem terén vezető 30 országból 29.

Szun elmondása szerint a 2021-es CIFTIS-re regisztráló vállalatok 48 százaléka Fortune Global 500-as, illetve iparági vezető vállalat.

Az idei expó, melynek témája a digitális jövő és a szolgáltatások szerepe a fejlődésben, mintegy 130 ezer négyzetméternyi kiállítóterülettel, emellett pedig száznál is több fórummal, konferenciával, promóciós rendezvénnyel és tárgyalási tevékenységgel várja a résztvevőket.

Meghívták az expóra Kína vezető digitális szolgáltatásokkal (5G, big data, mesterséges intelligencia, blockchain és felhőalapú számítástechnika) foglalkozó vállalatait is, hogy mutassák be a legutóbbi időben elért haladást és eredményeket, valamint a globális szolgáltatások digitális, webes és intelligens fejlesztésének legújabb alkalmazásait.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük