A német fagylaltgyártó regionális központot hoz létre Hongkongban

A Martosca német fagylaltgyár szerdán bejelentette, hogy regionális központot nyitott Hongkongban. A vállalat Hongkong stratégiai elhelyezkedését kívánja kihasználni, hogy prémium biofagylalt- és gyümölcssorbet márkákat vigyen az ázsiai piacra.

„Már három hongkongi kiskereskedőt megszereztünk a tej- és gyümölcssorbet termékeink online és offline piacra dobásához. Hongkong nemcsak az ázsiai-csendes-óceáni piacok üzleti központja, hanem egy nemzetközi központ is, amely kedvező feltételekkel rendelkezik a cégalapításhoz. Az üzletkötés itt egyszerű, hatékony és átlátható” – mondta Oliver Matthees a vállalat ázsiai és csendes-óceáni térségért felelős értékesítési igazgatója.

A Martosca bio tejalapú fagylaltot és vegán gyümölcssorbetet gyárt, amelyek „Demeter” minősítéssel rendelkeznek, vagyis megfelelnek a világ egyik legszigorúbb biogazdálkodási előírásának. Termékei nemcsak Németországban és más európai piacokon népszerűek, hanem a hongkongi kiskereskedőktől is nagyon jó visszajelzést kaptak, mondta Matthees.

Charles Ng befektetés-ösztönzési főigazgató-helyettes elmondta: „Örülünk, hogy a Martosca Hongkongot választotta regionális bázisának, hogy márkáit bemutassa a régiónak. A város szabadkikötői státusza, egyszerű vámeljárásai és jól megalapozott logisztikai és közlekedési hálózata ideális helyszínné teszi, hogy a Martosca a régióban folytatott tevékenységének működtesse és irányítsa.”


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük