Nemzetközi kiállítók a negyedik CIIE import expón

November 5. és 10. között kerül megrendezésre Sanghajban a 4. Kínai Nemzetközi Importkiállítás.

Az idei rendezvényen részt vesz Kenji Mizuta, a Japán Külkereskedelmi Szervezet (JETRO) sanghaji képviseletének elnöke is.

„Idén lesz a negyedik éve, hogy a JETRO részt vesz a CIIE-n, és az idei kiállításon közel 300 japán vállalatot képvisel majd” – mondta Kenji Mizuta.

„Bízunk benne, hogy az idei 2900 négyzetméteres kiállítói térben bemutatott termékeink és szolgáltatásaink különleges élményt nyújtanak látogatóinknak” – tette hozzá.

A JETRO elnöke kifejtette, hogy a koronavírus járvány terjedése még fontosabbá teszi az országok közötti gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok erősítését.

„A világ első nemzetközi import kiállításaként a CIIE egyedülálló lehetőséget kínál a japán vállalkozások számára, hogy új fejlesztési lehetőségeket találjanak a járvány közepette” -mondta a Mizuta.

Habib Ur Rehman, pakisztáni üzletember szintén részt vesz az idei kiállításon, 18 négyzetméteres standján pakisztáni sólámpák különböző fajtáival találkozhatnak az érdeklődők.

„A kiállítás egy remek lehetőséget biztosít arra, hogy minél több ember megismerhesse a pakisztáni termékeket” – tette hozzá.

A 4. Kínai Nemzetközi Importkiállítás pénteken veszi kezdetét.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük