Pénteken nyitja meg kapuit a 4. Kínai Nemzetközi Import Expo

November 5. és 10. között kerül megrendezésre a 4. Kínai Nemzetközi Import Expo (CIIE) Sanghajban. A szervezők adatai alapján az ide kiállításon mintegy 3000 vállalkozás fogja képviseltetni magát.

Idén összesen 58 ország és három nemzetközi szervezet is csatlakozik az online expóhoz. A résztvevő országok közül 15 most először képviselteti magát a rendezvényen– mondta Sun Chenghai, a CIIE szervezésével foglalkozó iroda igazgatóhelyettese.

A modern digitális technológiák segítségével a látogatók az online térben megismerhetik a résztvevő országok kulturális és turisztikai látványosságait, információkat gyűjthetnek az országok gazdasági eredményeiről – közölte Sun.

Az offline kiállítási terület idén mintegy 360 000 négyzetméterre bővült és a regisztrált résztvevők száma is meghaladta a tavalyi adatokat.

A kiállításon az élelmiszeripar és az autóipar vezető vállalatai mellett, az orvosi berendezések, illetve a kozmetikumok gyártásával foglalkozó vállalatok is képviseltetik magukat. A fejlődő országokból 90 vállalkozás mutatkozik be az expón.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük