Új elektromos járművet mutattak be Kínában

A Chery Automobile a közelmúltban dobta piacra első új energiával működtetett járművét (NEV) a QQ Ice Cream-et. Ennek örömére a kelet-kínai Anhuj tartományban található Wuhu városában kulturális fesztivált rendeztek, ahol az új autó bemutatása mellett, Wuhu kultúráját is népszerűsítették.

A QQ Ice Cream elnevezésű autót a kedd esti kulturális fesztivál nyitóünnepségén láthatták először az érdeklődők. A 3D-s drónokat, tűzijátékot és a fényshowt kínáló fesztivál sok látogatót vonzott.

A  Chery iCar első modellje környezetbarát, gazdaságos és kényelmes, ára 29 900 és 43 900 jüan között mozog.

A kulturális fesztiválon az új autómodell mellett bemutatásra került Wuhu történelme és kultúrája, valamint a város híres termékei is. A látogatók megismerhették Wuhu rizsfaragási technikáját, pépfestését és más hagyományos népművészeti tevékenységeit, valamint megcsodálhatták legújabb sci-tech termékeket, például robotokat, elektromos járműveket.

Az esemény nagyszerű lehetőséget kínál a lakosok kulturális életének gazdagítására, a helyi vállalkozások innovatív termékeinek bemutatására, és egyben lehetőség Wuhu imázsának népszerűsítésére is – mondta Shan Xiangqian, Wuhu város pártfőnöke.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük