Hagyományok, innováció és kreativitás-Ilyen volt Santung turizmusfejlesztési konferenciája

Június 26. és 27. között tartották a Santung 2022 Turizmusfejlesztési Konferenciáját Jiningben. Az eseményen a hagyományokat és a modern dizájnt egyesítették. 18 fajta kulturális és kreatív turisztikai árucikket mutattak be, ami kiválóan demonstrálta Linji városának tradícióit.

Az ősi Lu hímzés például Santung tartomány reprezentatív hímzése. Ez az egyik legkorábbi, történelmi dokumentumokban feljegyzett hímzés, és egyike a “nyolc híres hímzésnek” Kínában. Az alkotások jól mutatják a kínai kalligráfia és festészet hatását is. Elegánsak, valósághűek és merészek, rendkívül kifinomultak és részletgazdagok.

A Linji agyagsíp a keleti Han-dinasztia idején keletkezett, és tartományi szintű szellemi kulturális örökség. A speciálisan, 10 lépésben létrehozott hangszer nemzedékről nemzedékre öröklődik és ma már láthatóak a hagyományhű, de megújult formái is, több mint száz sorozattal és ötszáz színnel.

Linji városa egy igazi és élő kulturális központ, ahol a kézzel készített kulturális termékek harmonikusan ötvöződnek a kreativitással és ma már egy karakteres márkává vált . Biztosak lehetnek benne, ha azt látják: “Linjiben gyártva”, jó minőségű, eredeti terméket tartanak a kezükben.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.