A kínai acélgyártó óriás továbbra is aktív a globális piacokon

Az északkelet-kínai Liaoning tartományban található Bensteel Group Corporation Limited, amely a nagy kínai acélgyártó Angang Steel Company Limited irányítása alatt álló leányvállalat, kitartóan és aktívan válaszolt az ország azon felhívására, hogy a kínai vállalatok célozzák meg a globális piacokat és továbbra is kiaknázzák azokat.

A vállalat elkötelezett az Új Selyemút Kezdeményezés(BRI) megvalósítása, a tudományos kutatás és innováció folyamatos optimalizálása, valamint a nagyszabású infrastrukturális projektek mellett. Ilyenek a repülőterek, vasutak és kikötők építése.

Bensteel Group professzionális csapatokat küldött ki, hogy mélyreható kutatásokat végezzenek az érintett országokban és technikai támogatást nyújtsanak a vállalat tengerentúli együttműködésének elmélyítése érdekében

Meg kell jegyezni, hogy a csoport 2016 és 2020 között közel 10 millió tonna acélterméket exportált több mint 30 országba és régióba. A csoport ígéretet tesz arra, hogy továbbra is az innovációt veszi a fő hajtóerőként átfogó versenyképességének megerősítése érdekében a nemzetközi piacon.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük