Julin különleges gasztronómiája

A nagy múltú gasztronómiai hagyományokra való tekintettel a 2022-es Guangxi Catering Culture Expo (GCCE) és “A Taste of Guangxi” vendéglátóipari fejlesztési fórumon bemutatott Julini konyha vonzotta a látogatókat. 

  Julin jellegzetes ételei, amelyekre a helyiek büszkék, úgy tűnik leginkább a marhahúshoz kötődnek. Az egyik legrangosabb ilyen különlegesség a Julin nubuk, ami valójában marhahús. A hagyományos száraz és kemény marhahústól eltérően a Julin nubuk, amelyet a kínai sárga marha farából pácolás, szárítás és párolás útján készítenek, nagyon finom és ízletes. Már egy falat is gyakran maradandó aromát hagy maga után.

A marhabélszínes tészta Julin konyhakultúrájának másik szimbóluma. A Julin marhabélszín tészta varázsa a párolt marhabélszínben, a marhacsontokból és sertéscsontokból készült húslevesben, valamint a jellegzetes ízt kölcsönző nubukszószban rejlik. 

De a buggyantott csirke, a kacsa és a sertés csülök is népszerűek a városban. Egy biztos. Julin hosszú évszázasok alatt az ízek igazi paradicsomává vált. 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük