A Seres több mint 20000 megrendeléssel debütált Brüsszelben

A SERES kínai elektromos járműmárka bemutatkozott a Brüsszeli Autószalonon új energiastratégiai modelljével, a SERES 5-tel Belgiumban, és több mint 20 partnerrel írt alá szerződést, több mint 20 000 új autó megrendelés értékesítésével

A SERES által piacra dobott új SERES 5 modell az első új energiajármű, amelyet a kínai autógyártó cég 2023-ban bocsátott ki a tengerentúli piacon, és ennek a járműnek a megjelenése egy másik fontos lépés a SERES új energetikai járműveinek stratégiai globalizációja szempontjából.

A cég tájékoztatása szerint a SERES az évek során folyamatosan feltárta a tengerentúli piacokat, és új energiajármű-termékeit jól fogadják Németországban, Dél-Koreában, Szingapúrban és más piacokon.

Ezenkívül a SERES összeszerelő üzemeket épített partnereivel Marokkóban, Pakisztánban, Törökországban és más piacokon a helyi működés elmélyítése érdekében. Az autóipari termékek folyamatos iteratív korszerűsítésével a SERES termékrendszere az európai piacon fokozatosan javult, a piaci alapok fokozatosan stabilizálódtak.

2022-ig a SERES közel 500 000 járművet exportált több mint 70 exportpiacra.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük