Nyomul az olajvállalat Sanghajban

A kelet-kínai Sanghajban a található Schlumberger Oilfield Equipments (Shanghai) Co., Ltd. a regionális központja.

A Schlumberger egy multinacionális olajmező-szolgáltató vállalat, amely világszerte kínál termékeket és szolgáltatásokat az olajkutatástól a kitermelésig. Sanghaji irodáját 2005-ben hozták létre a Qingpu ipari parkban, 60,74 millió amerikai dollár jegyzett tőkéjével.

Számos támogató intézkedéssel a Schlumberger sanghaji Irodája figyelemreméltó növekedést produkált. Az import és az export értéke 51 százalékkal nőtt 2022-ben az előző év azonos időszakához képest.

Sanghajban, ahol több mint 60 000 külföldi befektetésű vállalkozás adja a város adóbevételének körülbelül egyharmadát, GDP-jének negyedét és külkereskedelmének kétharmadát, ami befektetési kilátásokat, magas szintű nyitást és kedvező üzleti környezetet ígér. továbbra is vonzó célponttá tették a metropoliszt a külföldi befektetők számára.

Az önkormányzati kereskedelmi bizottság adatai szerint 2022 végén Sanghajban 891 multinacionális vállalat regionális központja és 531 külföldről finanszírozott kutatás-fejlesztési (K+F) központ működött.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük