Kínai EXPO Londonban

Megtartották az első Kínai Nemzetközi Ellátási Lánc Expo (CISCE) roadshow-ját, amelyen brit és kínai üzleti szövetségek, vállalkozások és médiaszervezetek mintegy 140 képviselője vett részt.

A 2023. november 28. és december 2. között Pekingben megrendezésre kerülő CISCE a világ első olyan nemzeti szintű kiállítása, amely az ellátási láncokkal foglalkozik. Új nyilvános platformot hoz létre az ipari és ellátási láncok stabil és akadálytalan működésének elősegítésére irányuló globális erőfeszítésekhez a gazdasági növekedés érdekében – mondta Bao Ling, az Egyesült Királyságban működő Kínai Nagykövetség minisztere a roadshow résztvevőinek.

Bao sürgette a brit vállalkozásokat, hogy teljes mértékben használják ki a CISCE-t az együttműködési lehetőségek feltárására, megosszák Kína növekedési hozadékát, és bővítsék az ottani üzleti lehetőségeket.

Sherard Cowper-Coles, a Kínai-Britanniai Üzleti Tanács elnöke kijelentette, hogy melegen üdvözli és támogatja az expót, és az Egyesült Királyság delegációját fogja vezetni, hogy lelkesedéssel vegyen részt rajta.

„Amit teszünk, az a tudatlanság és a deglobalizáció erői elleni küzdelem, és gondoskodunk arról, hogy a világ gazdaságilag, kereskedelmileg és kulturálisan kapcsolatban maradjon minden emberünk érdekében” – mondta Cowper-Coles.

A több mint 100 000 négyzetméteres tervezett kiállítási területtel a pekingi CISCE öt ellátási láncot fog tartalmazni: intelligens járművek, zöld mezőgazdaság, tiszta energia, digitális technológia és egészséges élet, valamint lesz egy ellátási lánc szolgáltatási kiállítási területe is – mondta Ju Jianlong, a Kínai Nemzetközi Kereskedelmi Tanács (CCPIT) alelnöke.

.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük