Nagy az érdeklődés az Együttműködési Fórumra

A kínai külügyminisztérium szóvivője csütörtökön bejelentette, hogy eddig több mint 90 ország képviselői erősítették meg részvételüket az októberi, harmadik Nemzetközi Együttműködési Övezeti Fórumon.

Szeptember 7-én van a Selyemút Gazdasági Övezet (az Övezet és Út Kezdeményezés öv-komponense) 10. évfordulója – mondta Mao Ning, megjegyezve, hogy a harmadik Nemzetközi Együttműködési Övezet és Út Fórum megrendezése októberben lesz a legnagyszerűbb megemlékezési esemény. az Öv és Út Kezdeményezés 10. évfordulója.

A fórum fontos platformként szolgál majd minden fél számára a magas színvonalú övezeti és úti együttműködés megvitatásához – mondta.

„Eddig több mint 90 ország képviselői erősítették meg részvételüket. Köztük van a Belt and Road partnerországok vezetői, miniszterei és más hivatalos képviselői, valamint különböző területeken dolgozók, köztük az üzleti szféra, agytrösztök, ill. civil társadalom, akik aktívan támogatják és részt vesznek az Öv és Út együttműködésben” – mondta a szóvivő.

Számos nemzetközi szervezet vezetője és képviselője is megerősítette részvételét. A következő napokban vélhetően több partner is megerősíti részvételét – mondta.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük