Már kaphatóak Magyarországon a BYD modelljei

A kínai BYD elektromos járműgyártó nagy ugrást hajtott végre a globális terjeszkedésében azzal, hogy kedden megkezdte új energetikai járművei magyarországi értékesítését.

A leendő vásárlók két kiválasztott budapesti márkakereskedésben rendelhetik meg elektromos járműveit – közölte a cég sajtóeseményen. Ez a lépés jelentős mérföldkő a BYD számára, mivel Magyarországra, a közép-kelet-európai régió első országára bővíti ügyfélkörét.

A BYD magyarországi jelenléte 2005-ig nyúlik vissza, és különböző vállalkozásokat érint, köztük egy 2017-ben alapított autóbuszgyárat is. A személygépkocsik magyarországi bevezetése jól mutatja elkötelezettségét, hogy a legújabb technológiát és termékeket kínálja a közép- és kelet-európai piacnak – mondta JingJing Peng igazgató.

„Magyarország nem új piac számunkra, de nagyon örülünk, hogy személygépkocsijaink bekerülhetnek Magyarországra. Ez egy nagyon fontos és stratégiai piac számunkra. Reméljük, hogy Magyarországot bázisként használhatjuk az egész Közép- és Kelet-Európa lefedéséhez .”

Amióta 2022-ben belépett az európai személygépkocsi-piacra, a BYD 18 európai országban mutatta be járműveit. A magyar piacon három különálló modell kapható: a BYD SEAL, a BYD ATTO 3 és a BYD DOLPHIN.

A kiváló tulajdonosi élmény biztosítása érdekében a BYD átfogó garanciát és közúti segítségnyújtási csomagot biztosít. A cég hat év vagy 150 000 km garanciával áll járművei mellett, míg az akkumulátorra nyolc év vagy 200 000 km garancia vonatkozik. Ezenkívül a vásárlók 24 órás közúti segítségnyújtásban részesülnek.

A BYD célja, hogy két éven belül több kereskedőből álló hálózatot hozzon létre, hogy kielégítse a növekvő magyarországi keresletet.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük