Digitális Kereskedelem Expo

A kelet-kínai Hangcsouban tartott második Global Digital Trade Expón az ágazat vezető vállalatai 32 projekttel kapcsolatban kötöttek megállapodást, több mint 155,8 milliárd jüan (mintegy 21,89 milliárd USD) összértékben. a tartományi kereskedelmi minisztérium szerint.

A „Digitális kereskedelem, globális hozzáférés” témájú, november 23. és 27. között megrendezett kiállítás 68 nemzetközi szervezetet és üzleti szövetséget, valamint több mint 800 vállalkozást vonzott. Finnország és Dél-Afrika meghívást kapott díszvendég országként.

Az ötnapos rendezvényen olyan népszerű témák kerültek megvitatásra, mint a határokon átnyúló adatáramlás, a digitális pénzügy és a digitális biztonság irányítása. Az expón több mint száz tevékenységre, valamint a digitális kereskedelemben több mint 100 élvonalbeli termék és szolgáltatás debütálására számítottak.

A harmadik Global Digital Trade Expo 2024. szeptember 25. és 29. között kerül megrendezésre, az expóra pedig a jövőben szeptember utolsó hetében kerül sor Hangzhouban.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük