Egy sikeres ipari park 30 éves lett

A Vuhszi-Szingapúr Ipari Park fejlesztésének és építésének 30. évfordulóját hétfőn tartották a kelet-kínai Vuhszi városában.

A konferencián hivatalosan is bemutatták a 43 négyzetkilométeres Wuxi Singapore Science and Technology Innovation City-t. Ez a lépés tovább mozdítja elő Vuhszi és Szingapúr együttműködését, fokozza a nyitás és az innováció szintjét, valamint javítja a város ipari fejlődésének szintjét.

1993. december 18-án Vuhszi város népi kormánya együttműködési megállapodást írt alá a szingapúri Sembcorp Industries-szel egy ipari park közös fejlesztésére. Ezek a parkok fokozatosan fontos portálokká váltak Vuhszi számára, ahol nemzetközi együttműködést, cserét folytathatnak, valamint bemutathatják a reform és az innováció vívmányait.

Az elmúlt harminc év során a 3,5 négyzetkilométernyi területű park összesen több mint 15 milliárd USA-dollár beruházást vonzott, az import és export összértéke elérte a közel 200 milliárd dollárt.

Ugyanakkor a park több mint 200 vállalkozást gyűjtött össze több mint 20 országból és régióból, amelyek feltörekvő ipari bázisokat alkotnak, beleértve az integrált áramköri ipart, a biomedicinaipart, az intelligens berendezések iparát és az autóipart is.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük