A kulturális termékek és a technológia kombinációja jelenik meg Csengtu város rendezvényén

Több mint 3000, a hagyományos kínai kultúrát és a modern technológiát integráló kulturális és kreatív terméket mutattak be egy promóciós rendezvényen, amelyet hétfőn nyitottak meg Csengtuban (Chengdu), a délnyugat – kínai Szecsuan tartomány fővárosában.

A látogatók azon kívül, hogy lehetőséget kapnak a különféle kulturális, illetve turisztikai termékek megtekintésére és megvásárlására, a szerdáig tartó rendezvényen megtapasztalhatják az utazást a virtuális valóságban (VR), az online múzeumokat és az intelligens könyvtárakat.

Egy kiállítóteremben a Palace Museum és a Dunhuang Academy China által kifejlesztett digitális platformok és kreatív termékek olyan technológiákat alkalmaznak, mint a VR és a kibővített valóság, hogy még jobban bemutathassák Kína kulturális emlékeit.

A Kulturális és Idegenforgalmi Minisztérium, valamint Szecsuan tartomány kulturális és turisztikai osztályának közös szervezéseben a rendezvény több fórumnak, online és offline promócióknak és bemutatóknak is helyet fog adni.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük