15 intézkedés az üzleti környezet további javítása érdekében Santung tartományban

A kelet-kínai Santung tartomány a közelmúltban 15 részletezett intézkedést ígért, amelyek célja az üzleti környezet és az adminisztratív szolgáltatások további javítása a piaci résztvevők számára – jelentette a múlt pénteken egy helyi újság.

Az intézkedések célja, a tartomány magasabb színvonalú társadalmi és gazdasági fejlődésének elősegítése azáltal, hogy a kormányzati vizsgálati és jóváhagyási folyamatot egyszerűsíti, a hatékonyságot javítja és a költségek megtakarítására összpontosít.

Konkrétan, Santung tovább csökkenti a piaci szereplők számára előírt kötelezettségek belépési küszöbét, megszünteti az előírások megsértése miatt felállított negatív listákat, valamint az építőipar, az oktatás és az egészségügy területén a vállalkozások számára előírt észszerűtlen normákat és feltételeket.

A tartomány csökkentené a kis- és mikrovállalkozások működési költségeit. Ez év vége előtt Santung megvalósítja az építési kötvényrendszert, hogy továbbcsökkentse a hitekért folyamodó vállalkozások terheit.

Támogatások között elsőbbséget élveznek Santung külkereskedelmi vállalkozásai, amelyek a hazai piac lehetőségeit bővítik. Santung bevezeti az élelmiszerekkel kapcsolatos termékek, vezetékek és kábelek, veszélyes vegyi csomagolások és tartályok gyártási engedélyezését és önbevalláson alapuló formában megújítja a speciális berendezések engedélyezését is.

A piaci szereplők jobb kiszolgálása érdekében Santung tartomány létrehoz egy kommunikációs rendszert a kormányzat és a vállalkozások között, amely segítségével egy munkanapon belül megkezdi az ellenőrzési folyamatot, és 15 munkanapon belül pedig vagy megoldást kínál vagy megerősíti az igényelt szolgáltatást.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy ez év májusában Santung tartomány 18 intézkedést adott ki az üzleti környezet optimalizálására és erőfeszítéseket tett olyan területeken, mint például a vállalkozások nehézségeinek megoldása, valamint kényelmes és hatékony kormányzati szolgáltatások nyújtása.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük