Gyártörténetek Kínából: Zoomlion, ahol a varázslat történik

Egy „gyár” a varázslat helye, ahol az ötletek csiszolódnak, a szaktudás felragyog és az álmok valóra válnak. Emellett azonban az a hely is, ahol a feldolgozóipari vállalkozások a folyamatoptimalizálás és a rendszereik informatikai modernizálása révén megszerzik versenyelőnyüket.

Ez egy olyan hely, ahol mérik a technika erejét, a gyártás fejlődését és olyan pillanatokat szül, amelyek széttörik a sztereotípiákat és felfrissítik a „kínai gyártmány” nemzetközi elismerését.

A remény helye a legsötétebb órákban, amikor a kínai gyárak gyors munkájának újrakezdése nagyban hozzájárult a világjárvány által sújtott globális ellátási láncok stabilizálásához.

A gyárak azokat a történeteket suttogják, ahogyan az ország a minőségi termékek gyártójává alakul át.

A Gyártörténetek Kínából („China Factory Story”) egy rövid videó sorozat, amelyet a Hszinhua Selyemút és a Hszinhua Hírügynökség Kínai Gazdasági Információs Szolgálata készített, olyan a kínai gyárak történetét tárva elénk, amelyek legújabb fejlesztéseiket, legfontosabb technológiáikat és termékeiket mutatják be.

Az első epizód a Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd.-ről szól, amely iparágvezető a csúcstechnológiás munkagépgyártás és a mezőgazdasági berendezések terén. Vajon mennyire „okos” a Zoomlion gyára és mi a „Zöld Csapat”. Kattintson a lenti videóra és kiderül.

 

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük