5G üzletágat indíthat idén a China Broadcasting Network

 

A China Broadcasting Network állami műsorszóró vállalat a benyújtott védjegyigénylések alapján 5G üzletágat indíthat idén.

A vállalat összesen 12 védjegyet jegyeztetett be idén áprilisban, köztük egy grafikus és egy szöveges logót – közölte a Kínai Nemzeti Szellemi Tulajdon Hivatal.

A CBN az új védjegyekkel igyekszik felismertetni új, távközlési szolgáltató identitását a felhasználókkal, miközben felgyorsítja a hálózati integrációt – idézte a Shanghai Securities News Vu Csun-jung hálózatintegráció-szakértőt.

A CBN és a China Mobile várhatóan ez év végéig befejezik az első 400 000 700 MHz-es 5G bázisállomás kiépítését – mondta Liang Hsziao-tao, a CBN vezérigazgatója a múlt hétfőn rendezett Távközlés és Információs Társadalom Világnapja konferencián.

A tavaly októberben alapított CBN Kína negyedik távközlési szolgáltatója a China Mobile, a China Unicom és a China Telecom után. Feladata az országos kábeltévé-hálózatok integrációja és az 5G plusz rádió plusz TV egységes működési és felügyeleti rendszerének kiépítése.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük