Globális programot indított pénzügyi partnerei számára a Huawei

 

A kínai Huawei technológiai óriásvállalat csütörtökön Financial Partner Go Global Program (pénzügyi partnerek globális piacra lépése program) néven új programot jelentett be a Sanghajban tartott 2021-es Huawei Intelligens Pénzügy Csúcstalálkozón, melynek célja, hogy a vállalat digitális műszaki támogatást nyújtson pénzügyi partnereinek a globális piacra lépésben – számolt be róla pénteken a Shanghai Securities News.

A program kezdetben 25 taggal indul el, köztük olyan jelentős tőzsdei cégekkel, mint a Shenzhen Sunline Tech Co., Ltd., a Client Service International, Inc., a Shijiazhuang Changshan Beiming Technology Co., Ltd. vagy a Yusys Technologies Co., Ltd.

A Huawei közleménye szerint a program öt fő területen segíti elő a tagok együttműködését: szabályozás, alkalmazási forgatókönyvek, műszaki architektúra, üzemeltetési támogatás és marketing.

A tagvállalatok eközben olyan alapvető előnyöket élvezhetnek, mint az üzleti lehetőségek megosztása, a kapacitásnövelés, a marketing, a márkapromóció, vagy a befektetések és finanszírozás támogatása.

A Huawei eddig több mint 150 pénzintézettel működött együtt, a közösen kifejlesztett pénzügyi megoldások száma pedig meghaladja a kétszázat. A világ több mint 60 országában és régiójában kétezernél is több pénzügyi vállalati ügyfelet szolgált ki, köztük a világ 100 legnagyobb bankjából 47-et – közölte Cao Csung, a Huawei Enterprise Business Group globális pénzügyi részlegének elnöke.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük