A Chang’an Kína-Európa tehervonat-szolgáltatás magas színvonalú nemzetközi kereskedelmi csatorna kiépítésében segít

A Chang’an China-Europe tehervonatok, amelyek indulnak vagy érkeznek Hszianból, az északnyugat-kínai Shaanxi tartomány fővárosából, nagy előrelépést tettek a nemzetközi kereskedelem fontos csatornájának felépítésében, magas hatékonyságával és alacsony költségével.

 

Július 1-jén, 50 konténer áruval, ruhákkal, elektronikai kiegészítőkkel, bútorokkal és háztartási készülékekkel megrakva, a Chang’an vonat Hszianból indult Imminghambe, az Egyesült Királyság kikötővárosába. Az út több mint 11 300 kilométer.

 

„A Hszian-Immingham útvonal elindítása a legkényelmesebb kínai-európai vonatközlekedés az Egyesült Királyságba jelenleg” – mondta Yuan Xiaojun, egy hszian-i székhelyű vasúti szállítási szolgáltatást nyújtó vállalat vezérigazgatója.

 

Yuan hozzátette, hogy miután megérkezett az oroszországi Kalinyingrádba, a vonat forgalmát felváltja a tengeri szállítás, amely elkerüli a hagyományos útvonalak torlódását, fokozza a vámkezelés hatékonyságát, valamint megtakarítja a szállítási időt és költségeket.

 

A Chang’an vasúti szolgáltatás 2013. november végi indulása óta a vonatok rendszeresen 15 nemzetközi főútvonalon közlekednek Közép-Ázsiába, Dél-Ázsiába, Nyugat-Ázsiába és Európába. Tavaly 3720 utazást hajtottak végre Chang’an vonatközlekedéssel, 2,811 millió metrikus tonnával (tonna) szállítottak árut.

 

 

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük