Hogyan kössünk üzletet Kínában és Selyemút országaiban – új könyv a piacon

A közelmúltban jelentette meg „Doing Business in China and along the Belt and Road” című  (Hogyan kössünk üzletet Kínában és a Selyemút országaiban) könyvet az olasz multimédia Group Class Editori – Milano Finanza.

A könyv bemutatja az olasz vállalatok lehetőségeit a kínai piacon és a Selyemúthoz kapcsolódó országokban.  A Selyemút kezdeményezés új együttműködési lehetőségeket nyitott meg Kína és Olaszország között, különösen a kkv -k közötti technológiákat tekintve.

Ezenkívül Olaszország az egyetlen ország a G7 -ben, amely aláírta a hivatalos egyetértési megállapodást, hogy csatlakozzon a BRI -hez, és így az olasz vállalatok versenyelőnyt szereztek az együttműködések kialakításában Kínával és más BRI országokkal, beleértve a mediterrán és afrikai országokat is.

A Doing Business in China and the Belt and Road című könyv elengedhetetlen frissítés ahhoz, hogy megismerjük azokat a projekteket, személyiségeket és kezdeményezéseket, amelyek Távol-Kelet és Olaszország, Európa egyik legfontosabb ipari gazdasága között fejlődnek.

A Class Editori az olaszországi újságok és folyóiratok vezető kiadója, és célja, hogy minőségi gazdasági információs szolgáltatást nyújtson az olasz és világméretű vállalkozásoknak és intézményeknek.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük