Kunming fejlődő turizmusa

Kunming, a délnyugat-kínai Jünnan tartomány fővárosa az elmúlt években jelentős erőfeszítéseket tett, hogy elősegítse nemzetközi, magas minőségű és intelligens turisztikai ágazatának fejlődését.

Az idén áprilisban, Pekingben megrendezett China National Travel Award ceremóniára a 2020-ban kiválasztott turisztikai városok egyikeként, Kunming olyan iparágak fejlesztésére összpontosít, mint az egészségügy, a kulturális kreativitás és a turizmus. Azzal a céllal, hogy egy regionális és nemzetközi szinten is jelentős várost hozzon létre. Jelenleg néhány olyan jól ismert hazai és külföldi idegenforgalmi vállalkozás telepedett le a tartományi fővárosban, mint például a Paramount Pictures és a Sunac China Holdings Limited és egy sor jelentős „jég-hó” tematikájú tengeri és városi turisztikai komplexum is épült. Ezzel párhuzamosan a város felgyorsítja a kulturális turisztikai ágazatának fejlesztését, beleértve a forradalmi tematikájú turizmust, az éjszakai turizmust, az egészségturizmust és a tudományos kutatásokhoz kapcsolódó turizmust valamint elősegíti az olyan alapvető projektek építését, amelyek a kiemelt turisztikai attrakciókhoz és az intelligens turizmushoz kötődnek mindezt azért, hogy új lendületet adjon a Jönnan regionális jellegzetességekkel rendelkező kulturális turisztikai ágazatának.

Idén a jünnani főváros folytatja a magas színvonalú, minőségi turizmusfejlesztésre irányuló hároméves cselekvési tervének megvalósítását. Például jelentős kulturális turisztikai projekteket hajt végre, csatlakozik a turisztikai fejlesztők és a tartomány kulturális körébe valamint elősegíti az összetettebb egészségturisztikai termékek fejlesztését.

Kunming várhatóan 2022 -ig éri el és lépi túl, az egy (belföldi) látogatóra eső 2000 jüan (~ 308,5 USD) költés határt, az éves turisztikai árbevétel 20 százalékos növekedési üteme mellett.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük