A nagyszabású tartományi turisztikai konferencia rendezésétől új lendületet kap Mutancsiang turisztikai ágazata

 

Szeptember 1. és 3. között Mutancsiangban került sor Hejlungcsiang tartomány 4. Turizmusfejlesztési Konferenciájára, amely a várakozások szerint növeli a város turisztikai bevételeit és felgyorsítja a turisztikai ágazat fejlődését.

A turizmusáról is ismert tartomány éves konferenciájának megnyitóünnepségére online és offline egyszerre került sor Mutancsiang egyik nevezetességén, a Csingpo-tavon.

A város a konferencia házigazdájaként célul tűzte ki a turizmusfejlesztési képességek általános javítását,hogy még jobban megerősítse Hejlungcsiang turisztikai jelentőségét. A turizmusfejlesztés terén elérendő újabb áttörések érdekében Mutancsiang a minőségi fejlődés jegyében a turizmus alapú átfogó fejlesztés új mintázatát alakítja ki, és felkarolja a vidéki revitalizáció ígéretes helyszíneit is, teljes mértékben támogatva ezzel a turizmus fejlesztését és innovációját.

A minden területre kiterjedő turizmus alapú fejlesztés részeként Mutancsiang 177 építési és átalakítási beruházást hagyott jóvá. A város ugyanakkor tovább gazdagította a teljes régió turisztikai termékkínálatát, melynek során hét kategóriában összesen 66 turisztikai terméket és útvonalat fejlesztett ki, köztük az ökoturizmus, hó- és jégturizmus, valamint a „vörös turizmus”, vagyis a forradalomhoz kapcsolódó kulturális turizmus terén.

A konferencia csúcspontjaként Mutancsiang 29 bemutató projektet indított el 5 fő témakörben (klasszikus vörös turizmus, vidékrevitalizációs termékek, a kultúrát és turizmust egyesítő termékek, technológiai hátterű termékek és minőségfejlesztési termékek), ezzel is demonstrálva a város gazdag turisztikai erőforrásait és jellegzetességeit.

A program részeként 35 vörös kulturális helyszínt, valamint hét kulturális turisztikai látványosságot alakítanak ki.

Mutancsiang tudományos és technológiai eszközök segítségével fejleszti továbbá a turisztikai termékek és szolgáltatások digitális színvonalát, többek között innovatív kijelzők, kiszolgálási módok és immerzív élmények révén.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük