A Srí Lanka-i Hambantota Nemzetközi Kikötő együttműködési megállapodást kötött egy kínai buszgyártó céggel

A Srí Lanka-i Hambantota Nemzetközi Kikötő együttműködési megállapodást kötött a Xiamen King Long United Automotive Industry buszgyártó vállalattal – olvasható a csütörtökön kiadott közleményben.

Az együttműködési megállapodást múlt héten írták alá a King Long Motor Group fucsieni irodájában, ahol jelen voltak a Hambantota Nemzetközi Kikötő képviselői, valamint Srí Lanka kínai nagykövete Palitha Kohona.

Kohona az esemény után elmondta, hogy Srí Lanka örömmel üdvözli a csúcsminőségű termékeket gyártó kínai cégeket a térségben és örömét fejezte ki, hogy a King Long cégcsoport Hambantota Nemzetközi Kikötő ipari parkját választotta regionális terjeszkedéséhez.

Johnson Liu, a Hambantota Nemzetközi Kikötő vezérigazgatója hozzátette, hogy a Hambantota Ipari Parkot világszerte népszerűsítik majd. A célok között szerepel egy aktív nemzetközi befektetői közösség létrehozását is.

Zhang Bin, a King Long Motor Group alelnöke kijelentette: „A hambantotai kikötő kedvező elhelyezkedése segít abban, hogy új piacokat tudjunk elérni Délkelet-Ázsián belül.”


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük