Fórumot tartottak a Tengeri Selyemút építése kapcsán

Csütörtökön tartották a 2021 -es Selyemút Tengerészeti Nemzetközi Együttműködési Fórum keretében a Brand Influence Párhuzamos Fórumát a délkelet -kínai Fucsien tartomány Xiamen városában, amelynek célja a nemzetközi gazdasági és kereskedelmi együttműködés megerősítése, valamint egy globális hajózási logisztikai márka kiépítése.

A fórum főszónokokkal és szalonbeszédekkel mutatta be a Maritime Silk Road márka építésének állapotát, jellemzőit és főbb pontjait, és megvitatta a kikötői és hajózási logisztika új trendjeit, annak érdekében, hogy a márka globális befolyással rendelkező platformot építsen.

A Silk Road Maritime Kína első kikötő- és hajózásközpontú nemzetközi integrált logisztikai szolgáltatási márkája és platformja-mondta Chen Zhiping, a Fucsien tartományi kikötői csoport alelnöke és vezérigazgatója. Szállítási hálózata alapján a Silk Road Maritime Service kibővítette a kombinált tengeri és szárazföldi szállítási szolgáltatások logisztikai láncát, és elmélyítette a nemzetközi együttműködést a kikötők területén.

Ezenkívül a Silk Road Maritime új logisztikai szolgáltatási rendszert hozott létre standard szolgáltatásokkal, kényelmes kezeléssel és intelligens adminisztrációval. Hozzájárult egy logisztikai szolgáltatási ökoszisztéma felépítéséhez a nemzetközi kikötői menedzsment és hajózás számára, elősegítette a globális ellátási láncok, ipari láncok és értékláncok stabil és zökkenőmentes működését, és új modellt hozott létre az átfogó szárazföldi és tengeri kapcsolatok, valamint a belső és külső kapcsolatok számára – tette hozzá Chen.

A fórumon hivatalosan nyilvánosságra hozták a Kínai Gazdasági Információs Szolgálat által összeállított Silk Road Maritime Brand Influence kutatási jelentést. A jelentés értékelte a márka befolyását a médiakommunikáció, az ipari és gazdasági fejlődés, valamint az akadémiai kutatás szempontjából. A jelentés szerint a Silk Road Maritime az elmúlt három évben egyre erőteljesebb márkabefolyásolásra és globális ismertségre tett szert a tengerentúli országok és régiók kikötőinek és hajózási vállalatainak széles körű elismerésével, és a Fucsien tartomány gazdasági fejlődésének új motorjává vált.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük