NEXT Summit (Szingapúr 2021)

2021. szeptember 29-én kezdődik a NEXT Szövetség és a Xinhua Hírügynökség szervezésében a NEXT Summit 2021 elnevezésű rendezvénysorozat Szingapúrban

A „Teljes tényezős együttműködés előmozdítása” témájú rendezvény a nemzetközi megértés és bizalom erősítését szorgalmazza és támogatja a legújabb tudományos és technológiai kutatások eredményeinek megosztását.

A teljes tényező együttműködés előmozdítása a TFP (Total Factor Productivity), vagyis a teljes tényező termelékenység növelését segítené elő, ami lényegében az erőforrás-allokáció hatékonyságának javítását szolgálja. A világ olyan mélyreható változásokon megy keresztül, amelyeket nem lehetett korábban megjósolni és ezek a változások tudományos, technológiai és ipari átalakulást hoznak magukkal.

Nemzetközi szinten a globális ipari láncok szerkezetátalakítás alatt állnak, és a nemzetközi közösség új globális kihívásokkal néz szembe. A fejlett országok gazdasági növekedése lelassult, miközben a fejlődő országokra nagy nyomás nehezedik, hogy minél gyorsabb gazdasági és társadalmi fejlődést érjenek el.

A NEXT Federation egy nemzetközi szintű együttműködés. Az új-zélandi székhelyű szövetség kormányokat, vállalkozásokat és a társadalom vezetőit vonja be a globális innováció, az együttműködés és a fenntarthatóság javítása érdekében. Tevékenységének fő célja, hogy elősegítse az együttműködést a kormányzati intézmények, pénzintézetek valamint a társadalmi szervezetek között.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük