900 millió jüan értékű beruházást tervez Kínában a Coca-Cola palackozója

Közel 900 millió jüannyi (kb. 139,68 millió dollár) beruházást valósít meg a közép-kínai Csengcsouban a Swire Coca-Cola Ltd., amely a Coca-Cola üdítőital palackozója.

Az ünnepélyes alapkőletételre szombaton került sor. A 124 000 négyzetméteres gyárat, amelynek éves maximális termelési kapacitása a tervek szerint az 1 millió tonnát is elérheti, két éven belül helyezik üzembe -mondta Andy Xu, a Swire Coca-Cola Beaches Csengcsou Ltd. vezérigazgatója.

„A Swire Coca-Cola nagy elvárásokkal tekint a dinamikus és gyorsan növekvő kínai piacra” -mondta Karen So, a vállalat ügyvezető igazgatója. „A politikai támogatás elemei, valamint a fellendülő belföldi kereslet arra ösztönzi a vállalatot, hogy stratégiai fókuszát Kínára helyezze.”

A következő öt évben a cégcsoport több mint 5,5 milliárd jüan értékben tervez fejlesztési beruházásokat kínai gyáraiban. Ezt az összeget többek között 20 gyártósor bővítésére, valamint a fenntartható fejlődéshez kapcsolódó különböző projektekre fordítja a vállalat.

A Swire Coca-Cola, amely a világ egyik legnagyobb Coca-Cola palackozó vállalata, jelenleg 18 üzemmel rendelkezik Kínában.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük