A következő 5 évben Kína lesz a globális orvosi ipar legnagyobb piaca

A kínai orvosbiológiai iparág a klinikai fázisból a kereskedelmi fázisba lép, a Cheerland pedig kritikus szakaszban van Kínában, így nagyobb jelentőséget fog tulajdonítani a kínai piacnak – mondta Michael Garvey, a Cheerland Biomedicine (CLBiomed) vezérigazgatója a Xinhua -nak a Sencsenben adott interjújában.

Garvey nagy reményeket fűz a kínai piachoz, és elmondta, hogy a következő öt évben Kína átveszi a vezetést, és a világ orvosi iparának legnagyobb piacává válik. Kína Kuangtung tartománya kihasználná a kínai piac előnyeit, és kiterjesztené üzleti tevékenységét az Egyesült Államokba vagy akár Európába, hogy a világ legerőteljesebb CDMO-vállalataivá fejlődjön.

A kínai egészségügyi ipar ellátási láncának gyorsabb növekedésének elősegítése érdekében a Cheerland segíteni fog annak kereskedelmi forgalomba hozatalában, valamint a kereslet és kínálat közötti szakadék áthidalásában.

A Cheerland marketingházának adatai a vállalat optimista véleményét mutatják az orvosbiológiai ipar potenciális kínai piacáról. Garvey hozzátette, hogy Kínának kiváló biológiai gazdasági értéke van a globális piacon, és ez egy nagyon gyorsan növekvő piac.

A hatalmas, 1,4 milliárd lakosú Kínát említve megpróbál segíteni a kínai piac elősegítésében és a következő generációs biotechnológiai technológia kifejlesztésében – mondta Garvey a Xinhua -nak.

A nemzetközi biotechnológia és CDMO területén szerzett 25 éves tapasztalatával Michael Garvey különböző vezetői, műszaki és operatív vezetői pozíciókat töltött be az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában működő biogyógyszerpari vállalatoknál, valamint a BeiGene műszaki műveletek globális vezetőjeként is szolgált. A Samsung Biologics Manufacturing egyik alapító ügyvezetője és alelnöke, ahol egy helyen segített több mint 14 új gyógyszer tervezésében, validálásában, technológiaátadásában, üzemeltetésében és sikeres licencelésében a legnagyobb gyártóüzemben (362 000 literes kapacitás).

A 2016-ban alapított CLBiomed célja egy globális biotechnológiai vállalat felépítése, amely termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a diagnosztikát, a gyógyszereket és az egészségügyi ellátást.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük