A Wuliangye italgyártó cég is bemutatkozik a Dubaji Világkiállításon

Pénteken nyitotta meg kapuit a látogatók előtt az Expo 2020 Dubai. A Világkiállításon Kína vezető italgyártó vállalata, a Wuliangye is képviselteti magát.

A Kínai Pavilon hivatalos partnereként a vállalat szívügyének tekinti, hogy megismertesse termékeit a nagyközönséggel, valamint bemutassa a kínai italok kultúráját és varázslatos világát.

A Wuliangye már több Világkiállításon is szerepelt és számos díjat és elismerést nyert.

A kínai nemzeti márkák képviselőjeként a Wuliangye aktívan részt vett olyan nagy nemzetközi eseményeken is, mint az Ázsiai-Csendes-Óceáni gazdasági együttműködés (APEC) konferenciái, a Boao Forum Ázsiáért és a Kína-ASEAN Expó.

A 4636 négyzetméteres Kínai Pavilon, Dubaji Világkiállítás egyik legnagyobb pavilonja. A látogatóknak lehetőségük lesz megismerni az ország legújabb eredményeit az űrkutatás, az információtechnológia és a mesterséges intelligencia (AI) területén.

A Dubaji Világkiállítás 2021. október 1. és 2022. március 31. között kerül megrendezésre Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben. A fél éven át tartó expó célja, hogy összehozza a világ különböző tájairól érkező nemzeteket és technológiákat, közös gondolkodásra és alkotásra sarkallja őket a szebb és jobb jövő érdekében.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük