Hejlungcsiang- Jelentés a jég- és havas turizmus iparági fejlődési indexéről

A kínai Hejlungcsiang jég- és hóturizmus ipari fejlesztési indexet és a 2021-es téli turizmust népszerűsítő találkozót szerdán tartották a kelet-kínai Sanghajban.

Vendégek és több mint 30 mainstream média képviselő gyűlt össze az eseményen, hogy utazást tegyenek a jég és hó csodaországában.

Az eseményen hivatalosan is kiadták a kínai Hejlungcsiang jég- és havas turisztikai ágazat fejlesztési indexjelentését és a hejlungcsiangi turisztikai adatjelentést (2021). A Hejlungcsiang Tartományi Kulturális és Turisztikai Hivatal Harbinnal, Mudanjianggal, Daqinggel, Yichunnal és más városokkal és régiókkal közösen bemutatta saját kiemelt téli turisztikai termékútvonalait.

A kínai Hejlungcsiang tartomány jég- és hóturizmusának fejlettségi indexe azt mutatta, hogy Hejlungcsiang az egyik legbőségesebb jég- és hókultúrával és természeti erőforrásokkal rendelkező tartomány. Kínában és a meglévő jég- és havas turisztikai termékek gazdag és változatos kínálatával, valamint viszonylag magas koncentrációval rendelkezik a jelentősebb jeges és havas turisztikai célpontok között, amelyek kényelmesebb élményt nyújthatnak a turistáknak.

A Hejlungcsiang Tourism Report elsősorban a járvány utáni turisztikai piaci trendet vizsgálja, és betekintést nyújt a térség turisztikai fogyasztási jellemzőibe, ami alapot adhat a jég- és hóturizmus népszerűsítéséhez a tartományban. Emellett a jelentésből az is kiderül, hogy a turizmus fellendülése a tartományban már a fejlődés egy teljesen új szakaszába lépett.

Az eseményt a Hejlungcsiang Tartományi Kulturális és Turisztikai Hivatal és a Xinhua Kínai Gazdasági Információs Szolgálat (CEIS) közösen szervezte.

Hejlungcsiang várhatóan három jelentős jég- és hóturizmus témájú terméket dob ​​piacra ezen a télen, 148 jég- és hóturisztikai célpontot, öt jég- és havas turisztikai várost, hat jeges és havas turisztikai útvonalat és 15 jégen és havas turisztikai célpontot, amelyeket látnia kell.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük