Megnyílt a negyedik World Manufacturing Convention Hofejben

Pénteken nyitotta meg kapuit a negyedik World Manufacturing Convention elnevezésű, gyártással foglalkozó világkiállítás Hofejben, a kelet-kínai Anhuj tartomány fővárosában.

A négynapos esemény célja a magas színvonalú gyártás előmozdítása, valamint Kína és a világ többi része közötti kapcsolatok elmélyítése.

A több mint 43 000 négyzetméteres kiállítási területtel rendelkező rendezvényen a résztvevők különféle ipari szemináriumokon és üzleti partnerkereső rendezvényeken vehetnek részt, illetve információhoz juthatnak az új energiával hajtott járművek gyártásáról.

A szervezők adatai alapján az idei rendezvényen közel 800 látogató vett részt, köztük külföldi diplomaták, nemzetközi szervezetek képviselői és a Fortune Global 500-as listáján szereplő cégek felsővezetői.

Az esemény díszvendégeként a Koreai Köztársaság egy nemzeti pavilont állított fel a kiállítói térben.

A rendezvény lehetőséget nyújt a szélesebb körű együttműködések kiépítésére a gyártás és a fenntartható fejlődés terén – mondta Christian Wulff, a Kis- és Középvállalkozások Globális Szövetségének elnöke.

Az esemény az élvonalbeli trendekre összpontosít, bemutatja a fejlesztési eredményeket, és a magas színvonalú gyártás új útját kutatja – nyilatkozta Xin Guobin, ipari és információtechnológiai miniszterhelyettes.

Az előző három rendezvényen összesen 1752, 1800 milliárd jüan (körülbelül 282 milliárd dollár) értékű projektet írtak alá, amelyek több mint 80 százalékának megvalósítása 2021 októberéig el is kezdődött.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük