Új energiával hajtott járművek fejlesztésével foglalkozó fórum kezdődik Hofejben

Szombaton veszi kezdetét az új energiával hajtott járművek fejlesztésével foglalkozó fórum, melynek témája a nemzetközi cserekapcsolatok és együttműködések elmélyítése a zéró károsanyag-kibocsátású „intelligens jövő” megteremtésének érdekében. A fórum a kelet-kínai Hofejben kerül megrendezésre.

A fórumon részt vesznek az autóipar kiemelt szereplőinek képviselői és szakértői (Volkswagen, JAC Motors, Gotion High-tech), illetve az ipari szövetségek küldöttei is. A rendezvényen olyan témák is napirendre kerülnek, mint az új energiával hajtott járművek szerepe Kína energiaátalakulásában, valamint bemutatásra kerülnek a legmodernebb technológiák és az új intelligens autók is.

A rendezvény során a Kínai Autógyártók Szövetsége és a Kínai Gazdasági Információs Szolgálat közösen közzéteszi a „Kínai Új Energetikai Járműipar 2021” elnevezésű jelentését, amely bemutatja az új energiával hajtott járművek iparának jelenlegi helyzetét, valamint az iparág magas színvonalú fejlesztésének lehetőségeit.

A fórum a negyedik World Manufacturing Convention elnevezésű, gyártással foglalkozó világkiállítás keretein belül kerül megrendezésre. Az érdeklődők a rendezvény ideje alatt részt vehetnek különféle ipari szemináriumokon, üzleti partnerkereső rendezvényeken, illetve információhoz juthatnak az új energiával hajtott járművek gyártásáról.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük