A kínai JCS cég tiszta és biztonságos üzlethelyiségeket kínál Zambia kis élelmiszer-kiskereskedőinek

Sok zambiai élelmiszer-kiskereskedő számára kihívást jelent a biztonságos és tiszta bevásárlóterületek elérése.

Emiatt a Jihai Central Sports (JCS) Company Limited, egy Zambiában működő kínai vállalat úgy döntött, hogy tiszta és megfizethető üzlethelyiséget biztosít a helyi élelmiszer-kiskereskedőknek Lusakában, Zambia fővárosában.

A JCS Food Market a JCS, egy bevásárlókomplexum kezdeményezése, amely Lusaka Longacres területén található.
Maria Mukela, aki évek óta száraz élelmiszerek széles skálájának értékesítésére szakosodott, kifejtette, hogy a kiskereskedelmi létesítmény egyedülálló, mert jó munkakörnyezetet kínál a kereskedőknek, amely elősegíti a fejlődést.

„A hely tiszta, a kereskedők tiszta kereskedelmi terekhez, valamint tiszta szaniterekhez is hozzáférhetnek. Ez az oka annak, hogy az élelmiszerpiac értékes ügyfélkört vonz” – mondta a lelkes Mukela, aki körülbelül hat éve kereskedik a JCS Food Market-szel.

Hozzátette, hogy a JCS Food Market egyúttal ugródeszkaként is szolgál a kis élelmiszer-kiskereskedők számára a nagyobb üzleti lehetőségekhez.

„Megrendelést kaptam, hogy nagy mennyiségű száraz élelmiszert szállítsak magán- és állami szervezeteknek. Ez lehetővé tette a vállalkozásom bővítését” – mondta Marie.

Doreen Songiso, aki közel öt éve kereskedik a JCS Food Marketen, a hely lehetőséget adott neki a biztonságos környezetben történő kereskedésre.

„Nem kell aggódnom amiatt, hogy egyik helyről a másikra költözzek, különösen az esős évszakban, mint a legtöbb kisüzemi és utcai kereskedőnél” – magyarázta Songisio.

foods. The produce is sourced locally and internationally,” Ng’ambi said.

„26 kereskedőnk van friss gyümölcs- és zöldségfélékkel, 13 kereskedőnk pedig különféle szárazételekkel. A termékeket helyi és nemzetközi forrásokból szerzik be” – mondta Ng’ambi.

Ng’ambi azt is megemlítette, hogy a helyi és nemzetközi látogatókat egyaránt vonzó JCS Food Market éttermei ázsiai konyhát kínálnak.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük