Mesterséges intelligencia konferencia

A 2023-as Global AI Product and Application Expo  kezdetét vette Szucsou városában, a kelet-kínai Csiangszu tartományban, ahol több mint 200 tudós és vállalkozó gyűlt össze itthonról és külföldről, hogy kövessék a trendi témákat és az AI-ipar élvonalbeli fejlődését. A kiállítás az MI-vel kapcsolatos területekre összpontosított, beleértve az ipari látásmódot, az ipari szoftvereket, az intelligens hálózatokat, a biológiai számítástechnikát, a számítástechnikai hálózatot és a meta-univerzumát.

 A statisztikák azt mutatták, hogy a mesterséges intelligenciával kapcsolatos iparágak kibocsátási értéke a városban 2022-ben elérte a 125 milliárd jüant, az elmúlt három évben átlagosan 22,7 százalékos éves növekedéssel. A megnyitó ünnepségen a Kínai Gazdasági Információs Szolgálat Jiangsu Branch és a Mesterséges Intelligencia Ipari Technológiai Innovációs Stratégiai Szövetség közösen kiadta a mesterséges intelligencia új generációjának kifejlesztéséről szóló éves jelentést (2022-2023), amely a mesterséges intelligencia fejlődésére, trendjeire és kihívásaira összpontosít.

Az esemény során több mint 1 milliárd jüan összbefektetéssel 20 jelentős mesterséges intelligencia-projektet kötöttek le a Szucsou Ipari Parkba való betelepítésre, amelyek ipari szoftvereket, nagy pontosságú érzékelőket, robotokat és más területeket foglalnak magukban, amelyek erőteljes lendületet adnak a park működésének. 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük