Sencsen küldöttei Münchenben népszerűsítettek

A dél-kínai Guangdong tartományban található Sencsen város delegációja szerdán előadást tartott az Intersolar Europe-on, a világ vezető napenergia-ipari kiállításán Münchenben, Németországban, a közelgő 2023-as Nemzetközi Digitális Energia Expo (IDEE 2023) népszerűsítése céljából.

Az IDEE 2023 Sencsenben kerül megrendezésre június 29. és július 2. között. Yu Jing szerint a „Zöld jövő megteremtése digitális energiával” témájú esemény a tervek szerint számos tevékenységnek ad otthont, beleértve a szakmai kiállításokat, szimpóziumokat és tematikus tevékenységeket. , a Shenzhen fejlesztési és reformbizottságának alelnöke.

Az idei IDEE a csúcstechnológiák, különösen a digitális technológia kutatására, fejlesztésére és alkalmazására helyezi a hangsúlyt az energiaszektorban, hogy elősegítse az adatközpontú új termelési módokká való átalakulást, és egy zöld, rendkívül hatékony, rugalmas, intelligens és fenntartható modern világot építsen fel.

A közel 60 000 négyzetméteres kiállítási területtel a nagyszabású összejövetel több mint 100 országból és régióból vonzott vendégeket, valamint több mint 400 vezető hazai és külföldi vállalkozás, valamint kutatóintézetek, köztük a China Southern Power Grid, a Huawei részvételével. Digital Power, BYD, Tencent, ZTE, Sunwoda, Siemens Energy, Cargill China, a Shenzhen MSU-BIT Egyetem, a Makaói Egyetem és a Hongkongi Kínai Egyetem.

Megtudtuk, hogy több mint 400 kínai fotovoltaikus vállalat vett részt a háromnapos Intersolar Europe rendezvényen, amelyen mintegy 130 vállalat székhelye Sencsenben, Kína egyik legnagyobb technológiai és innovációs központjában található.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük