Sanghajra nagy lehetőségként tekintenek a brit üzletemberek

Sanghaj fontos kereskedelmi és együttműködési lehetőségeket kínál – hangoztatták az Egyesült Királyság (Egyesült Királyság) üzleti szövetségeinek és vállalatainak képviselői egy rendezvényen, amelyet a kínai gazdasági központba történő befektetések ösztönzése céljából tartottak.

„Ez a fajta rendezvény nagyszerű lehetőség a vállalkozások számára, hogy Kínát, különösen Sanghajt visszahelyezzék a radarjukba… mint kereskedelmi és befektetési célpontot” – mondta Andrew Seaton, a China-Britain Business Council (CBBC) vezérigazgatója.

Seaton szerint a brit vállalatok „nagyon erős elkötelezettségérzettel rendelkeznek” a kínai piac iránt.

Az eseményen az Invest Shanghai, a sanghaji külföldi befektetéseket elősegítő szolgáltatásokat kínáló kormányzati platform és a CBBC együttműködési megállapodást, míg a sanghaji Jiading kerületi kormány és a Johnson Matthey (Shanghai) Chemicals Ltd. beruházási szándékról szóló megállapodást írt alá.

A sanghaji küldöttek előadásokat is tartottak, hogy bemutassák a város fejlődését és üzleti környezetét.

„Sanghaj egy ablak a Kína és az Egyesült Királyság közötti cserekapcsolatokhoz, nagyszerű módja annak, hogy a brit vállalatok belépjenek a kínai piacra, és egyben hídház a kínai vállalatok számára, hogy bemerészkedjenek a brit piacra” – mondta Hszie Dong, Sanghaj alpolgármestere.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük